Het verhaal achter OSO Training & Coaching
In augustus 1993 vertrok de oprichter en huidige eigenaar van OSO Training & Coaching, Peter Mulder naar Londen, Engeland om daar te gaan werken. Toen hij vertrok kreeg hij van zijn moeder een beer cadeau.

Deze beer was symbolisch voor het verbonden zijn met een luisterend oor. Vijf jaar later, toen zijn moeder leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker, gaf Peter deze beer terug aan zijn moeder met dezelfde intentie.

Twee jaar daarna kwamen moeder en zoon tot een uitzonderlijke overeenkomst; zij zou leven tot zijn 28e verjaardag en hij beloofde op zijn beurt om zijn hart te volgen in alles wat hij deed. Op tweede paasdag 2000, overleed de moeder op de verjaardag van haar zoon. Zij sloot haar ogen op precies op de datum en tijd van zijn geboorte, 24 april, 11:50 uur.

Twee jaar later tijdens een visualisatie oefening werd Peter ‘geconfronteerd’ met de beer en dus met de afspraak die hij met zijn moeder had gemaakt. Niet lang na deze oefening besloot hij zijn deel van de overeenkomst te voltooien, zijn hart te volgen en begon hij te werken als trainer en coach.

Met deze nieuwe start moest hij een bedrijfsnaam bedenken en onmiddelijk kwam de beer in zijn gedachten. OSO betekent beer in het Spaans en in sommige lokale vertalingen betekent het ook ‘doe eens gek en doe eens wat anders!’

Het logo van OSO Training & Coaching bestaat uit een doorlopende lijn en van een afstand kan men er een opengevouwen wereldbol in zien. In het logo staan de voetafdrukken van een beer.

Alles is verbonden, eeuwig en altijd: Siempre OSO!