Aanbevelingen: 1 to 1 coaching
'Ultieme Business Coach'
“Peter is de ultieme business coach. Hij is recht door zee, niet snel onder de indruk en kent de regels van de corporate wereld. Peter zijn basisregel is dat hoewel je uniek bent als mens, je gedrag dat zelden is. Hij kan op een hele rustige en respectvolle manier de functie en het effect van je gedragingen uitleggen. Als je klaar bent voor echte verandering; Peter helpt je om je oude ineffectieve gedrag gedag te zeggen en helpt je ook om het nieuwe te leren omhelzen”.

Martje Kemperman
Consultant Programma management ABN AMRO

‘Prettig, Confronterend En Raak’
"Ik heb de coaching van Peter als heel prettig, confronterend en raak ervaren. Uit de wirwar van mijn gedachten wist hij mij de rode draad te laten zien. Hoewel 'tips geven' niet zijn voorkeursstijl is, werkte het voor mij erg goed. Zijn manier van coachen wist hij aan te laten sluiten op mijn behoefte, waardoor ik al na 4 intensieve sessies weer op het juiste pad zat. Ook voor individuele coaching is Peter een echte aanrader."

Karien Bolsius
HR Manager, Sligro Food Group.

‘Snel en Efficiënt'
"Door te luisteren en te kijken wie jij werkelijk bent is Peter in staat om klanten zeer snel en efficiënt te adviseren en te coachen. Zijn manier van werken is gericht op oplossingen die jou als klant snel bij je doel brengen; zelfs als dat doel nog niet helemaal helder voor je is. Hij is in staat je te om de juiste weg te helpen door vragen te stellen over de stappen die jij (niet) neemt. Er is eigenlijk maar een manier om hem echt te leren kennen; ontmoet hem en ervaar het zelf!“

Carolien de Jong
Director/Owner Vestadvies.

‘De Balans Is Fantastisch’
Ik kan Peter’s coaching niet sterk genoeg aanraden. De sessie zijn altijd relaxed, easy-going en open, maar zonder de belangrijke en soms zeer moeilijke vragen te bagatelliseren. De balans tussen deze twee elementen is fantastisch en vormt mijns inziens de hoeksteen van excellente coaching. Ik ben veel sterker uit de sessies gekomen, weet nu beter wat mijn talenten en vaardigheden zijn, hoe ik deze kan inzetten en misschien wel het belangrijkste; hoe ik deze wil benutten en inzetten in relatie tot anderen. Peter is absoluut een excellente coach met een uniek talent!

Steve Farmer
Global Solution Designer, BT Innovate and Design.

'Vindingrijk En Spontaan'
"Peter is fantastisch als carrièrecoach en als mens. Dankzij zijn vindingrijkheid en spontaniteit heb ik een niet standaard-coachingstraject gekregen. Hij was in staat om mijn persoonlijkheid te lezen en leidde mij uit de val van zelftwijfel naar de weg van zelfvertrouwen. Peter heeft mij ook geleerd hoe ik effectief kan netwerken en is een grote hulp gebleken met een indrukwekkende hoeveelheid coachings vaardigheden.

Rossella Caloia
Senior Account Manager at EasyToBook GmbH

‘Zeer professioneel'
"Peter is een zeer professionele coach en trainer met een grote betrokkenheid bij zijn klanten. Hij brengt expertise, een innemende persoonlijkheid, kennis en creativiteit met zich mee en creëert buitengewone resultaten. Ik raad hem ten zeerste aan als coach en trainer voor uw organisatie "

Beth Hollahan
President MEH Consulting Group Denver, Colorado, USA

‘Geweldige klik’
"Mijn ervaring met Peter was uniek omdat we werkten via Skype; hij in Holland en ik in Amerika. Het resultaat was zeer bevredigend ook omdat ik het gevoel had dat we een geweldige klik hadden. Hij kon mijn emoties aanvoelen en gaf mij passende suggesties en aanbevelingen. Ik zou hem aan ieder bedrijf of persoon aanraden die op zoek is naar hulp in coaching of training."

Mary Parsons
President, Fountain Valley Chamber of Commerce, California, USA

'Simpel maar krachtig'
"Peter was mijn coach toen ik op een kruispunt in mijn carrière stond. In een informele, maar professionele manier, gaf hij mij de inzichten die mij geholpen om een betere carrière beslissing te nemen. Met zeer eenvoudige maar krachtige technieken en veel positieve energie!”

Ben-Anne Wieringa
Owner Marketvoice

‘Inspirerend En Creatief’
"Peter komt door zijn intuïtieve, oplossingsgerichte en directe manier van werken snel bij de kern van vragen van cliënten en klanten. Als persoon ervaar ik hem als coachend, inspirerend en creatief. Met zijn combinatie van bedrijfskundige kennis en een sterk ontwikkeld #mensbewustzijn# kan hij van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van organisaties, teams en mensen.

Suzanne den Boer
Consultant, Randstad HR Solutions