NIKE Inc.
'Return On Investment'
"Peter is een zeer creatieve en zeer innovatieve coach, mentor en team builder. Hij stapt direct in op elke situatie door het stellen van de kritische vragen en het aanpakken van de kernpunten. Zijn kennis en kunde had een zichtbare ‘return on investment’ in mijn teams ontwikkeling gedurende mijn ambtstermijn bij Nike. Ik zou iedereen Peter aanraden als coach, mentor, organisatiedeskundige en gedachtenpartner. "

Maria Bobenrieth
Global Director of Community Investments, Nike Inc.

‘Excellent’
"Ik heb Peter ingehuurd als persoonlijke loopbaancoach en ook voor het werken met een team. Wat hem als een uitstekende coach onderscheid van een goede, is dat hij je meeneemt naar waar het echt over gaat; vaak zonder dat je het weet. Peter is zo’n uitstekende coach. Hij heeft een breed scala van coaching tools in zijn gereedschapskist, veel ervaring en kennis, en hij is constant staat dat in te zetten wat nodig en passend. Hij is echt de beste voor het verkrijgen van resultaten."

Ann Francis
Senior Manager Corporate Responsibility EMEA, Nike Inc.

‘Waardevolle ervaring'
"Peter is een zeer effectieve personal- & teamcoach. Hij is in staat om oplossingen te bieden op een creatieve en tegelijkertijd, praktische manier. Zijn suggesties zijn eenvoudig toe te passen op uw dagelijkse dynamiek en maken zijn coaching een plezierige en waardevolle ervaring. "

AnnaMaria Rugarli
Corporate Responsibility Manager, Nike Inc.

'Positief en duurzaam'
"Het werken met Peter Mulder als coach heeft mijn persoonlijke en professionele leven verrijkt. Zijn vermogen om mijn prestaties op het werk en mijn gedrag aan elkaar te verbinden gaf zijn feedback een zeer diepe impact. Hij creëert een comfortabele en veilige omgeving waarin communicatie gemakkelijk stroomt. Zijn coaching heeft mij geholpen om mijn interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en dit heeft een zeer positieve en duurzame invloed op mijn werk prestaties gehad.

Patricia Garcia Diaz
Compliance Specialist EMEA, Nike Inc.