Calvijn met Junior College
‘Zeer Professioneel Begeleid’
"Peter heeft de docenten op het Calvijn met Junior College zeer professioneel begeleid in het beïnvloeden van gedrag van leerlingen en in onderlinge samenwerking. Door ''te werken aan wat werkt'', via lesbezoeken en intervisie met de docenten die met dezelfde klas werken, leren docenten mogelijkheden te zien, hoog te verwachten van leerlingen en worden onmachtige situaties hanteerbaar en uitdagend. Peter is praktisch, sensitief, schakelt makkelijk en bouwt snel gezag en respect op."

Eric ten Hulsen
Directeur, Calvijn met Junior College

‘Veel Geleerd’
"Peter is een zeer bevlogen trainer. Hij heeft een heldere analyse van interpersoonlijke processen. Zijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, oplossingsgerichtheid en altijd handelend vanuit verbinding. Ik heb veel van hem geleerd."

Wendie Tamminga
Team Manager Calvijn met Junior College

‘Diepgang en humor’
"Peter weet modellen uit de psychologie en trainingswereld toegankelijk te maken voor docenten waardoor patronen zichtbaar worden en effectief gehandeld kan worden. Dit geldt voor processen bij leerlingen, bij docenten en bij managers. Hij is hierbij vindingrijk, heeft diepgang en humor!"

Jan Karstens
Team Manager Calvijn met Junior College