Layar BV.
'Altijd Een Eye-Opener'
"Peter is in de laatste jaren een zeer belangrijk persoon geweest in de ontwikkeling van mijn persoonlijke carrière en de ontwikkeling van de bedrijven waarbij ik betrokken ben geweest.

In bijeenkomsten met hem heb ik grote doorbraken ervaren die mij en mijn MT in staat hebben gesteld om effectiever te worden in ons werk. Zijn vermogen om 'zien' wat er werkelijk aan de hand is altijd een eye-opener. Daarnaast is de door hem gehanteerde methode (opstellingen red.) van grote waarde rondom de grote spil momenten van ons bedrijf. In combinatie met zijn begrip van de business is hij uitgegroeid tot een zeer effectieve coach voor ons bedrijf. "

Raimo van der Klein
CEO Layar BV

'Van Grote Waarde’
"Peter is van grote waarde voor de oprichters en het bedrijf in zijn rol als gids, vriend en coach. In onze voortdurend veranderende en hectische omgeving helpt hij ons om te verbinden, te synchroniseren en vol energie te blijven."

Maarten Lens-Fitzgerald
Founder Layar BV

'Inspirator en Verhalenverteller'
"Peter heeft ons geholpen in een belangrijk proces; het begeleiden van ons team op rationeel maar vooral op emotioneel niveau. Door het creëren van een sfeer van vertrouwen en openheid (zonder te wollig of ‘soft’ te worden) hebben wij een paar hele belangrijke noten gekraakt. Dit heeft ons geholpen om een enorme stappen voorwaarts te zetten in het bereiken van onze doelen. Peter is daarnaast ook een groot inspirator en verhalenverteller!

Claire Boonstra
Founder Layar BV