Aanbevelingen: Team Coaching
'Zeer verrijkend'
“Werken met Peter was zeer verrrijkend. Zijn coaching gaat veel verder dan het geven van ‘management tips en trucs’. Het gaat om het achterhalen van de diepere betekenis van iemands persoonlijke drijfveren, reflexen en krachten en om te zorgen voor het versnellen van persoonlijke groei”.

Jessica Boonstra
Director Strategy Office, Ahold NV. 

'Duidelijke en persoonlijke aanpak'
"De training stijl erkenning gegeven aan ons team van product specialisten werd zeer goed ontvangen. Naast de duidelijke en persoonlijke benadering en uitleg van de verschillende stijlen, is het team nu in staat is om elkaar beter begrijpen en met elkaar communiceren in een meer effectieve manier. "

Theo Muller
Sales Manager, Abbott BV.

‘Zeer effectief'
"In mijn overtuiging is Peter een uniek talent in het opleidingen- en coachings werkveld. Hij is enorm gepassioneerd en betrokkenheid bij mensen en hij is zeer effectief in het aanreiken van nieuwe mogelijkheden voor zijn klanten. In mijn ervaring wordt zijn vermogen om de beoogde resultaten te creëren alleen geëvenaard door het plezier van het werken met hem. "

Jeff Cosby
President, The Avalon Group Inc., Virginia, USA

‘Energie aanvoelen'
"Peter heeft meerdere workshops gefaciliteerd en begeleid in een praktische en ook spirituele manier. Hij was geweldig in het aanvoelen van de energie in de groep en paste daarop zijn werkwijze perfect aan.

Marc Fonteijn
New Media Services director, 31Volts

'Meer dan 100%'
"Voor mij staat Peter voor inspiratie, creativiteit en energie. Een nieuwe manier van denken. Hij geeft je meer dan 100% "

Daphne Grimmelikhuijse
Managing Director, Hart voor Amsterdam Foundation